Expositie

Amber Alora

Hoi, ik ben Amber Alora, een singer-songwriter uit Sint Pancras. Toen afgelopen zomer veel leuke plannen door corona niet doorgingen, besloot ik om mijn jarenlange droom waar te maken: een eigen EP uitbrengen. Tussen die vier muren van mijn slaapkamer nam ik zelf mijn liedjes op. Mijn EP ''The Summer Tapes'' is nu uit, maar ik ben nog lang niet uitgezongen. Ik zou mijn muziek omschrijven als alternatieve pop met een verhaal. Vaak om lekker bij weg te dromen, soms met een knipoog. Naast zingen en liedjes schrijven maak ik mijn eigen muziekvideo's, vind ik het leuk om met muziekproductie bezig te zijn en schrijf ik gedichten. Ook rommel ik graag wat aan op de piano, ukelele, elektrische gitaar of mijn geliefde xylofoon. 

 

Instagram:

 https://www.instagram.com/amber_aloraa/?hl=af

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/3nsCj9I4Dn74U2JYCPmlw9?si=42GAzdsVQReopejCLzouBw

YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCIIjlT4iIdDqkeRwhfvsWiQ

Alexandra Heeremans

Hallo mijn naam is Alexandra. Ik ben een fotograaf met een onbeheersbaar honger en verlangen om te ontdekken en te creëren met mijn camera. Als sinds ik een klein meisje was en de camera kon vasthouden. Ik ben gepassioneerd over fotografie en het spelen en werken met licht. Het liefste van al vang en grijp ik de momenten/ gevoelens/ verhalen, die gevoelens oproepen en gedachten en laat anderen raken door de oneindige schoonheid van alles wat er is. Ik wil de diepere lagen laten zien en kijk met mijn camera verder. Mijn ogen zijn de camera en mijn camera zijn mijn ogen en mijn manier om te verbinden te delen en te communiceren met de wereld.

 

Instagram: 

https://www.instagram.com/agheeremansphotography/?hl=hr

website:

https://www.agheeremansphotography.com/

Bo Bleeker

Ik ben Bo Bleeker van Atelier Borealis. Kostuums en kleding maken van wild idee tot en met productie, is mijn grootste passie. Sinds 2014 doe ik dit voor mijzelf en nu ook in opdracht. Daarom ben ik dit jaar mijn eigen bedrijf gestart: Atelier Borealis. Naast mijn bedrijf studeer ik Kostuumvormgeving aan Akademie Voque, altijd blijven leren en ontdekken!

Foto: Arjan van Koert

 

Instagram: 

https://www.instagram.com/atelier.borealis/

Fleur Compas

Ik ben Fleur. Sinds kort ben ik een eigen onderneming gestart in het maken van grafische ontwerpen en het verkopen van zelfontworpen producten. Al sinds ik 11 ben, bewerk ik foto’s in Photoshop. Ik doe nu de opleiding sign-maker op het Horizon College. Daar leer ik het verwerken van ontwerpen voor een plotter (een printer voor stickers) en het opplakken van deze stickers op auto’s, ramen en andere voorwerpen. Ik verkoop mijn producten via Instagram en een webshop die ik samen met mijn vader in elkaar heb gezet.

 

Website:

https://fleurblog.nl/

 

Instagram: 

https://www.instagram.com/vajend_design/

https://www.instagram.com/vajendit/

Jessie van Aanholt

Ik ben Jessie van Aanholt. Mijn hobby’s zijn turnen, tekenen en schilderen. Ik kom best vaak in jongerencentrum Huiskamer Langedijk en ik vind het ook heel leuk om daar te helpen. Daarmaast werk ik bij de Bistro in Langedijk. In mijn vrije tijd maak ik kleine schilderijtjes, vooral landschappen.

Joëlle van Amersfoort

Ik ben Joëlle en ik studeer aan het VWO op het Han Fortmann College in Heerhugowaard. Ik ben altijd creatief bezig en in mijn vrije tijd schrijf ik verhalen/gedichten.Toen ik klein was, was ik al vaak bezig verhalen en gedichten te schrijven. Het begon met een notitieboekje dat ik kreeg toen ik 7 was. Maar daarna schreef ik een paar jaar niets meer. Maar nu ben ik weer super enthousiast. Dit jaar doe ik ook voor het eerst mee aan Kunstbende met een zelfgeschreven verhaal. Ik heb al meerdere keren artikelen geschreven voor Artquake en als ik later groot ben wil ik naar de Pabo.

Kevin van Leeuwen

Ik ben Kevin. Van kleins af aan al heb ik al van mooie plaatsen en oude auto’s gehouden, dat is uiteindelijk ook mijn drive geworden om te starten als fotograaf. Ik focus me nu veel op voedsel-,portret-, auto-, en close up fotografie. Ik ben begonnen met mijn Iphone 7+, na een lange tijd overwegen toch mijn eerste DLSR camera gekocht, een Eos1200D, die ik tot de dag van vandaag nog steeds gebruik. Inmiddels heb ik meer dan 5 jaar ervaring opgedaan, door verschillende klussen te doen. Daardoor is mijn focus op eerdergenoemde punten gevallen. Portret zit momenteel mijn passie in, naast de vintage auto’s die ik ook regelmatig probeer te schieten. Wat ik zo leuk vind aan het vak, is hetgeen dat de mensen altijd zo blij maakt. Een mooie tijdloze foto, een plek waarin de tijd stilstaat.

Bezoek ook mijn instagram of Facebook pagina!

 

Instagram:

https://www.instagram.com/photographykvl/
 

Facebook:

https://www.facebook.com/kvlfotografie/

Manon Klercq

Ik ben Manon Klercq, afgestudeerd in ruimtelijk vormgeven, de kant van de stand-, winkel-, en decorvormgeving. Ruimtelijk vormgeven vind ik heel leuk om te doen, vooral om uiteindelijk te zien hoe je idee werkelijkheid is geworden. Buiten het ruimtelijk vormgeven heb ik gewerkt in een grafisch bedrijf wat totaal niet ruimtelijk is, maar wel echt een uitdaging om iets moois in 2D te maken. Buiten het werkleven vind ik het leuk om in mijn vrije tijd bezig te zijn met knutsel projecten, bijvoorbeeld sieraden of schilderijen maken. Verder vind ik het leuk om een stuk te fietsen, lekker de natuur in!

Maureen Kolhoff

Ik ben Maureen, 24 jaar. Altijd al heb ik een passie voor creatief bezig zijn, maar sinds het einde van de middelbare school weet ik dat ik niets anders wil doen dan kunst maken. Ik heb drie jaar in Schotland, Edinburgh gestudeerd, aan de ‘’Edinburgh Atelier of Fine Art (EAFA). Daar is mijn liefde voor het schilderen met olieverf ontstaan. Ik schilder het liefst stillevens, portretten of landschappen. 

Naast schilderen in olieverf maak ik ook 3D /2D streetpaintings, muurschilderingen, en tekeningen. Het leuke aan straatkunst vind ik, is dat het toegankelijke kunst is, de interactie met de mensen en dat je lekker groot kunt werken. Ik hoop met mijn kunst de wereld een beetje mooier en kleurrijker te maken.

Website:

https://www.maureenkolhoff.com/

Instagram:

https://www.instagram.com/maureen_kolhoff_art/

YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UC882Wz_be9NtK6JLW8D5LPw

Sara Goudsblom

Ik ben Sara Goudsblom en ik heb de opleiding tot interieurontwerper afgerond. Op mijn 17e begon ik met acrylverven. Nu schilder ik vooral met olieverf en ben ik bezig met de opleiding tot facilitair manager in Den Haag. Ik begon hiermee op mijn 23ste. Naast mijn studie probeer ik schilderijen te maken en te verkopen als hobby.

 

Website:

https://saragoudsblomart.com/

 

Instagram: 

https://www.instagram.com/saragoudsblom.art/

Facebook:

https://www.facebook.com/Sara-Goudsblom-Art-830306643724118/

Sheyda Abolfath

Ik ben Sheyda, ik hou mij dagelijks bezig met muziek en kunst. Naast de vele uren die ik spendeer achter de boeken en luisterend naar muziek, maak ik zelf ook muziek. Ik schrijf teksten en ik speel gitaar. Daarnaast maak ik schilderijen en gedichten. Mijn muzikale stijl wordt vaak in de hokjes van indie, rock en alternatieve rock geplaatst,maar bij het creëren en luisteren van muziek laat ik mij beïnvloeden door alle genres en maak ik daar geen onderscheid tussen.

 

Jammen en optreden met muzikale vrienden doe ik met liefde. Op dit moment vorm ik een muzikaal duo. Ik streef ernaar om mijn zelfgeschreven nummers uit te brengen als solo artiest, band of duo.

Yamila van Amersfoort

Ik ben Yamila en zit op het Han Fortmann College. Ik dans al sinds mijn 7e. Naast dansen vind ik het leuk om kleding te maken en ben ik eigenlijk altijd creatief bezig. Voor de dansoptredens met Britt, ontwerp en maak ik de kostuums