Optredens

Amber Alora

Hoi, ik ben Amber Alora, een singer-songwriter uit Sint Pancras. Toen afgelopen zomer veel leuke plannen door corona niet doorgingen, besloot ik om mijn jarenlange droom waar te maken: een eigen EP uitbrengen. Tussen die vier muren van mijn slaapkamer nam ik zelf mijn liedjes op. Mijn EP ''The Summer Tapes'' is nu uit, maar ik ben nog lang niet uitgezongen. Ik zou mijn muziek omschrijven als alternatieve pop met een verhaal. Vaak om lekker bij weg te dromen, soms met een knipoog. Naast zingen en liedjes schrijven maak ik mijn eigen muziekvideo's, vind ik het leuk om met muziekproductie bezig te zijn en schrijf ik gedichten. Ook rommel ik graag wat aan op de piano, ukelele, elektrische gitaar of mijn geliefde xylofoon. 

Amuse

Wij zijn Marit en Aisha, en we gaan onder de naam Amuse. Wij vinden het heel belangrijk om een betekenis uit te drukken als we muziek spelen, en daarom hebben we dit nummer ook geschreven. Ons nummer heet "What It Takes To Be A Woman" en dat zullen we gaan opvoeren voor jullie. Dit lied gaat over de kracht die elke vrouw bij zich draagt. Het gaat ook over dat gelijkheid tussen man en vrouw erg belangrijk is en dat dit nog niet altijd vanzelfsprekend is. We willen een krachtig, maar ook emotionele act neerzetten en het publiek laten overtuigen dat je mag zijn wie je bent op wat voor manier dan ook. 

Diversion

Wij zijn de band Diversion. Ooit begon het met de gitaristen Jona en Senne, waarbij Senne ook de zang voor zijn rekening nam. In een speurtocht naar een drummer werd als snel Zilt aan de haak geslagen. De band werd compleet gemaakt met Saar als bassiste, die ook nog de tweede stem voor haar rekening kon nemen. 

 

Sinds die tijd bestormd Diversion de podia in de regio. De band speelt eigen nummers en mixt vele stijlen tot de typische Indierocksound die bepalend is voor het geluid van de band. Soms passeert er nog een cover de revue. Maar het eigen werk is waar het publiek echt mee beet gegrepen wordt. Loslaten doet de Diversion pas aan het einde van een optreden.

Donna en Sheyda

Wij zijn een muzikaal duo, Donna en Sheyda. Samen maken wij muziek, spelen wij covers en houden wij ons naast muziek zoveel mogelijk bezig met andere creatieve dingen zoals schilderen en schrijven. Op muzikaal gebied laten wij ons onder meer inspireren door Arctic Monkeys, Balthazar, Nirvana, Cage the Elephant, Jeff Buckly en Lana del Rey.

Hypnotic 5 

Wij zijn een coverband uit Bergen. Begin 2017 vormden wij  een band na een traject van Bandconnection. Inmiddels bestaat de band uit zangeres Silke, gitarist Iwan, pianist Marijn, bassist Alexander en drummer Jip. Wij zorgen voor een gezellig en spectaculair optreden met nummers die iedereen kent. Oftewel, voor ieder wat wils!

Website:

http://hypnotic5.nl/

Instagram:

https://www.instagram.com/thehypnotic5/

Facebook:

https://www.facebook.com/TheHypnotic5

Ilse Ligthart

Ik ben Ilse Ligthart. Vanaf kinds af aan al met muziek bezig. Ik richt me vooral op het acoustic vertolken van moderne pop liedjes. Ik begeleid mezelf daarbij op gitaar of piano. Ik volg al zes jaar zangles bij Popschool Your Song in Sint Pancras en ik heb vorig jaar mijn eerste echte studio demo opgenomen. Ik publiceer mijn muziek vooral via Instagram en YouTube. Daarnaast heb ik al een paar keer opgetreden op de uitvoeringsdagen van de Popschool en op feesten. Een nieuwe stap voor mij is nu het schrijven van mijn eigen liedjes.

 

YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UC6qoQHfFaYG5OxT7OZkqt1A/videos

 

Instagram:

https://www.instagram.com/ilseligthartmusic/

 

Jikke en Esmee

Esmée en Jikke brengen een gevarieerd repertoire ten gehore. Liedjes van onder andere Adele en Racoon passeren de revue. Dit jonge duo kent elkaar van de musicalvereniging Oberon waar ze beide deel van uitmaken. Tijdens de repetities kwam de muzikale klik naar voren en zijn zij ook buiten de vereniging samen muziek gaan maken.

Esmée speelt verschillende instrumenten waaronder piano en gitaar. Momenteel studeert zij aan een muziekopleiding in Amsterdam met als hoofdvak toetsen.

Jikke is zangeres en maakt, naast Oberon, ook deel uit van Featherhaircreations. Een stichting die muziektheaterproducties maakt.

Laniek Reedijk

 Laniek Reedijk is leadzanger en frontman van de Indiefolkband La Nique die begin oktober 2020 hun eerste single “In the air” uitbracht. ‘’Voor een volle zaal staan in je eentje is leuk, maar ik wil dit delen.’’ dacht frontman Laniek na de singer-songwriter competitie Mooie Noten. Van kleine liedjes die Paradiso doen verstillen, tot opzwepende folk waar een bak energie in vrijkomt. Naturel, melancholisch en hartstochtelijk, is hoe hij zijn Indiefolkband omschrijft. In 2019 ging het ineens erg hard. Geheel op eigen kracht zorgden ze voor een jaar vol optredens. Zijn band ging via Paradiso naar de Melkweg in de strijd om de Amsterdamse Popprijs. Ondertussen zijn podia als Victorie, P60, P3, en Patronaat hem ook niet vreemd meer.

 

 

voor meer info: www.laniquemusic.nl

Instagram: lanique.music

Luuk Ransijn

Ik ben Luuk Ransijn; cabaretier en muzikant. En host tijdens de Kick-off van Artquake. 

Luuk maakt momenteel zijn opmars bij verschillende cabaretfestivals door het land. Vanaf jonge leeftijd maakt de Alkmaarder al muziek en theater. In 2014 won hij een plaatselijke talentenwedstrijd in theater de Vest. In 2019 verzorgde hij het voorprogramma van Sara Kroos en bracht hij een EP uit.

Website:

https://luukransijn.nl/

 

Instagram:

https://www.instagram.com/luukransijn

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/7Ak9YrTk9AEHxdovIRO7hk

 

iTunes:

https://music.apple.com/nl/album/luuk-ransijn-20-09-19-ep/1481466020

Myrthe

Hee allemaal! Ik ben Myrthe (18 jaar) en ik ben sinds mijn negende bezig met muziek. Ik had destijds een gitaar gekregen voor mijn verjaardag en niet lang daarna had ik elke vrijdag gitaarles. Op de middelbare school was muziek mijn favoriete vak: we werden uitgedaagd om in groepsverband te spelen, te zingen en uiteindelijk zelfs om eigen nummers te schrijven. Samen met mijn beste vriendin heb ik zanglessen gevolgd en heb ik een paar keer meegedaan aan De Grote Prijs van het trinitascollege. In mijn vrije tijd was (en ben) ik altijd aan het prutsen met teksten en akkoorden, want zelf muziek creëren vind ik het leukste wat er is! Ondertussen ben ik een Wageningse studente en gebruik ik mijn eerste gitaartje nog steeds op mijn studentenkamer, om af en toe lekker te spelen en misschien zelfs te schrijven.

YouTube:

https://youtu.be/xVoCKa9Hlcs

Rosalie Hink

Hoi! Mijn naam is Rosalie Hink, 24 jaar oud en ik kom uit Langedijk. Samen met Jan-Simon de Smit op piano verzorg ik graag een leuke avond uit met covers van diverse nummers. Van Anouk tot Adele, we houden van uitdaging. Daarnaast spelen wij ook in bandformatie. Wij nodigen je graag uit voor een muzikale avond waarin wij je hopen te verrassen. 

Sirocco

Wij zijn Sirocco. Yamila danst al sinds haar 7e. Hiphop en Modern zijn haar favoriete stijlen. Sinds de basisschool was het al haar droom om mee te doen met De Grote Prijs van het Trinitas College. In de brugklas deed ze dan ook voor het eerst mee. Naast dansen vindt ze het leuk om kleding te maken en is ze eigenlijk altijd creatief bezig. Britt danst al sinds haar 4e. Ze danst heel veel verschillende stijlen en kan moeilijk kiezen wat haar favoriete stijl is. Verder houdt Britt heel erg van lezen.

In de 2e klas kwamen ze bij elkaar in de klas en besloten ze samen mee te doen aan De Grote Prijs. Ze dansen een combinatie tussen Ballet en Modern en wonnen dit jaar de categorieprijs Dans!