bannerwebsiteroptredendeelwatisartquake.

Wat is Artquake?

Muziek * Dans * Theater * Film * Fotografie * Taal
* Ontwerpen * Fashion * Kunst
Artquake is een cultureel jongerenplatform, waar jongerenkunst en talentontwikkeling centraal staat. Bij Artquake ontdek jij jouw passie en talent! Daarnaast biedt Artquake jong talent een podium.
 
Neem deel aan onze toffe workshops, kunstclub en/of bezoek onze vette optredens, expo's en evenementen.
Muziek * Dans * Theater * Film * Fotografie * Taal
* Ontwerpen * Fashion * Kunst

Stichting Villa Artquake

In 2020 is stichting Villa Artquake opgericht. Het uiteindelijke doel is namelijk een eigen plek, een culturele broedplaats met de naam Villa Artquake. Hoe is deze naam ontstaan? Villa komt van Villa Kakelbont van Pippi Langkous; een veilige plek waar je jezelf mag zijn en waar je ongedwongen je eigen gang kan gaan, zonder te worden beoordeeld of in een hokje gestopt te worden. En Artquake, letterlijk vertaald kunstbeving; waar jongeren samen kunst creëren, elkaar inspireren, van elkaar leren en zichzelf zo verder kunnen ontwikkelen! 

Het Artquake Team

20210413_223744.jpg

Mado

Oprichtster van Artquake en stichting Villa Artquake en tevens bestuurslid. Mado is cultuurcoach en heeft o.a. veel ervaring met het organiseren van culturele evenementen.

profielfotowebsite1.jpg

Maureen

Mede oprichtster en bestuurslid van stichting Villa Artquake.

Maureen is kunstenares en maakt tekeningen, schilderijen, muurschilderingen en 2d/ 3d street art.

ikzelf.jpg

Alexandra

Bestuurslid van stichting Villa Artquake.

Alexandra is professioneel fotografe. Haar werk is zeer divers. Zij fotografeert portretten/lifestyle/ landschappen/Macro en nog veel meer.