krijtbanner.jpg

Workshop 3D Straattekenen

20200627_163012.jpg
IMG-20201124-WA0006_edited.jpg

Over de workshop

Voor wie: Scholen, bedrijven (teambuilding), evenementen, groepsuitje, kinderfeestje, hobbyclubs.

Omschrijving: Je hebt ze vast wel voorbij zien komen. Van die gave 3D Tekeningen dat het net lijkt alsof er een ravijn in de grond zit. 

Zou je nou zelf ook zo'n gave 3D tekening willen maken? Dat kan! Doe mee aan deze workshop en leer de geheimen van het 3D Straattekenen.  Eerst zal Maureen de basis van het 3D Tekenen uitleggen en gaan we wat oefeningen doen, zodat jullie snel de basis van het straattekenen onder de knie krijgen. Hierna zal Maureen kort vertellen over verschillende materialen, geschiedenis van het straattekenen en kunnen er vragen worden gesteld. Nu gaat het echte werk beginnen en gaan jullie zelf aan de slag. 

Jullie gaan of als groep of zelf een 3D Straattekening maken.  Aan het einde van de workshop kun je foto's maken en op je eigen werk poseren, hoe leuk is dat!

Duur: Ca. 2,5 / 3 uur.

Waar: Op locatie.

Prijs:  Op aanvraag.

 

Buiten::€35,- p.p. (minimaal 3,maximaal 6) Prijs is inclusief materialen, drinken en wat lekkers. Op locatie komen er reiskosten bij, €0,19 per km.

Binnen: €45,- p.p. (minimaal 3, maximaal 6) Prijs is inclusief materialen, koffie, thee en wat lekkers. Op locatie komen er reiskosten bij, €0,19 per km

Kinderfeestje, groepsuitje, evenement:

€ 150,- (maximaal 10) Prijs is inclusief materialen, drinken en wat lekkers. Op locatie komen er nog reiskosten bij, €0,19 per km.

School, evenement: € 300,- (minimaal 10/ maximaal 30). Prijs is inclusief materialen.  Op locatie komen er nog reiskosten bij, 0,19 per km.

Foto's

Video's